Bejelentés

MANDURA -
internetes új üzleti hivatalosan is ELINDULT! 

         
Hivatalos Mandura start: 

           
2010. augusztus 28.

6 hónapos előszervezést követően végre hivatalosan is elindult a Mandura üzlet Európában. 

Megnyílt országok:

 • Magyarország,

 • Ausztria,

 • Németország,

 • Olaszország,

 • Lengyelország, 

 • Franciaország  

 • Mától ezekben az országokban vége az előregisztrációnak, élesben lehet regisztrálni. (A többi Európai országban marad az előregisztráció.)  A megrendelt Mandura termékeket 5 - 7 napon belül megkapod
  melyet a UPS futárszolgálat visz Neked.


  Ha már van Mandura EC kártyád, akkor jutalékaidat 7-14 napon belül felveheted, vagy az E-Wallet virtuális számládra utalják.


  Ettól a pilanattól kezdve már nem csak a saját csapatod forgalmából kapsz jutalékot, hanem a TELJES világforgalomból is. 


  A Mandura üzlet egy egészen új, egyedülálló üzleti modellt alkalmaz,amely nem oldal-irányúhanem lineális, azaz egy-vonalú nemzetközimarketing, amely sokkal jobban jutalmazza és motiválja tagjait, mit az eddig ismert más hálózati rendszerek.


  A vonal (hálózat) valóban nemzetközi, a világ minden tájáról csatlakoznak.  Amikor feliratkozol a később regisztrálók már csak utánad következhetnek. Számít tehát az idő, a gyorsaság, érdemes azonnal regisztrálnod!!!


  TERMÉKRENDELÉS MENETE

  Mandura rendelés lépésről lépésre 

  Frissitsd a rendelésed


  - Lépj be a webirodádba az alábbi oldalon
  https://www.mandurabackoffice.com/login.php

  Ird be felül a felhasználó neved, alá a jelszavad és nyomd meg a Secure Login gombot. 

  1. Autoship beállítás - Rendelés frissítés

  - Webirodán belül kattints a My Account menüben az Update Autoship almenüre.

  - Itt jobb oldalon a termék képe mellett állítsd be a melyik termékből hány darabot és milyen értékben szeretnél rendelni. Rendelhetsz csak Mandura italt, vagy Mandura italt és Mandura Trim fogyasztó kapszulát vegyesen is.  

  - Ezt követően kattints alul a bal oldali részben aTurn Autoship ON fekete gombra, utána a 
  Process Autoship Now gombra, itt írd be a kártya adatokat (Kártya tulajdonos nevét, kártya számát(16 számjegy egymás után beírva kötőjelek nélkül!!!), lejárati idejét, és a biztonsági kódot, ami a 3 számjegyből áll és a kártya hátoldalon található számsor utolsó 3 számjegye.) majd nyomd meg a 
  Submit gombot és kész
  !  

  Ezzel a rendelésed frissitésre került! 


  2. Töröld a régebbi rendelésedet, 
  ha több van, akkor azokat szintén!
   

  - My Accont menü-n belül kattints az Order History almenü-re. 

  - Legfelső a rendelésed, és ami azok alatt van azokat töröld a következőképpen, kattints a bal oldali rendelési számra (Order Num)és a következő oldalon kattints Cancel feliratú gombra. 

  Ezután a Status rovatba CANCELED szöveg látható azoknál, amiket töröltél és a legfelső, ami az aktuális rendelésed, ott pedigPROCESSING szöveg látható.   

  A My Account menün belül az Update Autoship almenüben felül látod, hogy mennyi a rendelésed összértéke szállítási költséggel együtt.Ennél az összegnél pár ezer Ft-al többet tegyél a számlára, inkább maradjon rajta, mint hogy ne tudják levenni.
    

  3. Adataid módosítása
  - Webirodán belül kattints a My Account menüben az Edit Information almenüre.
  Itt az adataidat tudod frissiteni! Az irányítószámod elé tegyél egy nullát, illetve a biztonság kedvéért újra kér egyes adatokat, ami hiányzik azt ird be, pl. Province (megye), vagy Date of Birth (születési adatod, hónap-nap-év).  Valutaváltó link: http://www.valutavalto.com 
  (Bal oldalon a Valuta átszámítás rovat)    Gyere te is az esti élő Webkonferenciákra, ahol minden aktuális információt megkapsz folyamtosan!


  Mandura Tájékoztató 
  Hétfő, Szerda, Péntek, Szombat, Vasárnap 20h

  Mandura Képzés
  Kedd, Csütörtök 20h

  Belépés a Webkonferencia terembe:
  http://www.hotconference.com/conference,82590243
  (Belépéskor a saját neved ird be, jelszó nincs)  A terem használatához Flash Player szükséges. Ide kattintva le tudod tölteni: http://get.adobe.com/flashplayer


   

  Segédletet itt találsz
   


   
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!